Ocene o Skincell Advanced

 • Jan
  Pozdravljeni vsi skupaj. Serum Skincell Advanced ima prijetno aromo in gladko teksturo. Kljub bradavicam na vratu so v 30 dneh popolnoma izginile. Uporabljal sem ga 2-krat na dan, učinek je le bomba, sam tega od zdravila nisem pričakoval.
  Skincell Advanced
 • Maja
  Za odstranjevanje madežev na koži sem uporabila serum skincell advanced. Pomemben, tudi viden madež je popolnoma izginil v 2 mesecih. Še dobro, da sem postopku obrnil hrbet, verjel sem tudi v učinek te snovi. Vsem svetujem, poskusite in se prijavite.
  Skincell Advanced
 • Lara
  Možu sem rekla, naj mi bradavice zdravi na koži. Mislila sem, da bi jih lahko odpravila še ena krema, medtem ko sem te prepričala, da uporabiš to. Izginil po 7 dneh. Minilo je 20 dni, odkar uporabljam serum Skincell Advanced, bradavice so samo grah.
  Skincell Advanced
 • Ana
  Med nosečnostjo sem začel razvijati težave s kožo. Zdravnik je rekel, da je vse v redu, vendar me ta slika ni razveselila. Po nasvetu prijatelja sem kupila serum Skincell Advanced in po mesecu dni od madežev in bradavic ni ostalo nič. Tako svetujem.
  Skincell Advanced
 • Sara
  V bližini nosu sem imel zelo grd madež. Vedno sem ga sovražil, celo šel po pomoč k kirurgu. Toda zdravnik mi je svetoval, naj začnem preizkušati serum Skincell Advanced. V samo 2 mesecih sem se brez operacij znebil madežev na obrazu. Presenečen sem bil nad rezultatom.
  Skincell Advanced
Uporabniška ocena Skincell Advanced
4.1
9