Navodila za uporabo Skincell Advanced

Navodila za uporabo Skincell Advanced

Navodila za pravilno uporabo Skincell Advanced

Serum Skincell Advanced je inovativni korektor za madeže in bradavice, ki je v Sloveniji pridobil zaupanje številnih ljudi. Skincell Advanced je naravni serum z zelo lahkotno in nemastno teksturo. To je hitro aktivna formula z vsemi sestavinami, ki jih potrebujete, v prozorni steklenički s kapalko, ki je preprosto čudovita.

Ta pustolovski serum je v tekoči obliki in je na voljo v steklenici s pipeto na vrhu. Naprava nudi kvalificirano in cenovno ugodno aplikacijo na prizadetih območjih. Ta obogatena formula vam ob večkratnem nanosu v kratkem času zagotovi kožo brez madežev. Kako pravilno uporabljati orodje, se ne bodo pojavila posebna vprašanja. Za uporabo je enostavno slediti tem navodilom:

Navodila za uporabo Skincell Advanced
Korak 1 Umijte ciljno območje z milom ali umivanjem obraza, ki vam ustreza, dobro sperite. Nato na prizadeta območja nanesite majhno količino seruma Skincell Advanced. Pustite delovati nekaj minut. Nato ga obilno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije v kožo.
2. korak Zdaj naj serum ostane na vaši koži 8 ur. Vaša koža bo rahlo vneta, vendar je to normalno. Na prizadetih predelih se oblikuje skorja, ki v trenutku naravno odpade, koža pa ostane brezhibno gladka.

Najbolje je, da ga uporabljate ponoči in pred spanjem, saj takrat učinkovine zdravila Skincell Advanced dobijo 6-7 ur. To je dovolj časa, da potrebne sestavine prodrejo v korenino madeža in imunski sistem opozorijo, da na to območje vstopajo bele krvne celice. Ta obrambna reakcija telesa bo sprožila postopek odstranjevanja in tudi postopek celjenja.

Po majhni inflaciji na tem področju boste dobili kraste. Kraste ne pobirajte ali praskajte. Namesto tega si dajte počitek. Na koncu sestavine Skincell Advanced dehidrirajo madež madeža ali kože, zaradi česar se sam posuši in odpade.

Indikacije za uporabo Skincell Advanced

Glavne indikacije za uporabo seruma:

  • Temni moli.
  • Lahki moli.
  • Majhne bradavice.
  • Velike bradavice.
  • Kožne oznake.

Če opazite enega od teh znakov, ne smete odlašati in začeti zdravljenja zdaj.

Kontraindikacije za uporabo Skincell Advanced

Pred uporabo izdelka ali nakupom v fizični trgovini ali na spletu morate biti vedno dobro obveščeni o izdelku, ki ga kupujete. To velja za hrano, zdravila, prehranska dopolnila in celo elektroniko.

Glede na to, kar je znano o serumu Skincell Advanced, obstaja razlog za domnevo, da serum nima stranskih učinkov.

Serum Skincell Advanced je bil testiran na vseh tipih kože in po uporabi ni pokazal nobenih stranskih učinkov na koži. In očitno je Skincell Advanced najvarnejši način odstranjevanja madežev in madežev na koži ter drugih sledi ali nečistoč s kože.

Če pa imate kakršne koli posebne in posebne kožne bolezni, se pred uporabo dodatka posvetujte s svojim dermatologom.